Camping Agios Sostis
Campings, tips & informatie

De regio rond Agios Sostis op Zakynthos biedt kampeerliefhebbers een rustige en natuurlijke ervaring, met campings zoals Porto Zorro en Alikes die gunstig gelegen zijn, omringd door olijfbomen en dicht bij het strand, voor een ontspannen verblijf onder de Griekse zon. Geniet van de eenvoud van kamperen terwijl je toch de charme van Agios Sostis en de nabijgelegen voorzieningen binnen handbereik hebt.

Camping Agios Sostis

Hoewel Agios Sostis op Zakynthos voornamelijk bekend staat om zijn charmante hotels en vakantiehuizen, biedt de regio ook een paar prachtige campings voor reizigers die de voorkeur geven aan een meer avontuurlijke en natuurlijke vakantie-ervaring.

Agios Sostis populaire Campings

Camping Porto Zorro
Gelegen in de buurt van Agios Sostis, biedt Camping Porto Zorro een idyllische setting met directe toegang tot het strand. Omringd door olijfbomen en met ruime kampeerplaatsen, biedt deze camping een unieke kans om in de natuur te verblijven terwijl je toch dicht bij de voorzieningen van Agios Sostis bent.

Camping Alikes
Een korte afstand van Agios Sostis, in de regio Alikes, ligt Camping Alikes. Deze camping bevindt zich in een groene omgeving en biedt schaduwrijke plekken voor tenten en campers. Met moderne faciliteiten en de nabijheid van het strand is het een populaire keuze voor kampeerliefhebbers die de rust van de natuur willen ervaren.

Camping Ionion Beach:
Vlakbij Agios Sostis, in de buurt van Laganas, ligt Camping Ionion Beach. Deze camping biedt niet alleen ruime kampeerplaatsen, maar ook bungalows en stacaravans voor degenen die op zoek zijn naar meer comfort. De camping ligt direct aan het strand en biedt een ontspannen sfeer voor een plezierige kampeerervaring.

Hoewel campings misschien niet zo talrijk zijn als hotels, bieden de genoemde campings in de buurt van Agios Sostis de mogelijkheid om te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving en de Griekse gastvrijheid, terwijl je nog steeds gemakkelijk toegang hebt tot de lokale bezienswaardigheden en activiteiten.

Populaire vakantie aanbieders
Prijsvrij
1. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
9,4
4.5/5
De vakantiediscounter
2. VakantieDiscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9,2
4.5/5
3. Sunweb
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
8,9
5/5